Jak Chef Jachym nowe smaki testował

Jak Chef Jachym nowe smaki testował
7 grudnia 2020 Ice'n'Roll

Jak Chef Jachym nowe smaki testował

W ramach przypływu szalonej inwencji twórczej zdarzyło się nam w Ice’n’Roll wykoncypować… Powidła śliwkowe. Ale nie takie, jak robiły to onegdaj babcie. Nasze śliwki zostały zamknięte w lodach, bez najmniejszej utraty walorów smakowych.

W całym tym procesie aktywną rolę odegrał Chef Jachym, z którym łączą nas zamiłowania do dobrej kuchni i niecodziennych smakowych rozkoszy. Otóż uwędził on dla nas całą partię śliwek, które następnie po wnikliwej selekcji i obróbce stały się kanwą dla sorbetu o dźwięcznej nazwie Powideł śliwkowych.

Chef Jachym oprócz wyrazów wdzięczności otrzymał od nas próbkę nowych smaków, zanim trafiły one do sklepu Ice’n’Roll Online.

Ku naszemu ogromnemu zaskoczeniu zrobił on coś, czego nie wykonał jeszcze nigdy i dla nikogo: nagrał swoją recenzję z unboksingu i podzielił się w niej swoimi pierwszymi wrażeniami smakowymi.

Oto pełne nagranie sauté, bez cięć, retuszu i cenzury.

Twoja ulubiona lodziarnia w Warszawie.

0 komentarzy

Zostaw odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.